Värme

Uppdaterad: 2022-06-08 14:49:11

Värdesätter du ett uppvärmningssätt som är skonsamt mot miljön, billigt och mycket bekvämt? Då är fjärrvärme eller närvärme något för dig! Du kan nyttja ditt gamla pannrum till annat. Värmeväxlaren är ren, tyst, luktfri och tar liten plats.

Fjärrvärme finns i Vimmerby och närvärme finns i Frödinge, Gullringen, Storebro och Södra Vi. Mer information hittar du i menyn till vänster.

Jämför uppvärmningsalternativ

Med Fjärrkontrollen kan du se vad fjärrvärme kostar för just ditt hus och jämföra denna med kostnaden för några alternativa uppvärmningsformer. Klicka på länken nedan för att komma till jämförelseverktyget. 

Fjärrvärme logo med svart platta Fjärrvärme logo med svart platta
För privatpersoner För företag

 

För oberoende vägledning om el, gas och fjärrvärme kan ni vända er till Energimarknadsbyrån.

     

Ledningsvisning

Ska du göra grävarbeten och behöver veta var våra el-, fjärrvärme-, närvärme- eller vatten/avloppsledningar ligger? Beställning görs på www.ledningskollen.se. Antingen ber du din entreprenör göra detta eller så registrerar du dig själv som privatperson. Det är enkelt och på så sätt kommer även den som äger eventuella telefonledningar att få informationen.

Om vi behöver komma ut på plats och markera vad ledningarna går gör vi det helgfria tisdagar och torsdagar, så tänk på att vara ute i god tid.

Tänk på att du blir ersättningsskyldig om du skadar en ledning där vi inte hjälpt till.