Lediga tjänster

Uppdaterad: 2020-10-05 13:51:20

Vimmerby Energi & Miljö AB ägs av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag ca 50 anställda. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet


 

Drifttekniker Värme

Som drifttekniker arbetar du med processtyrning och driftoptimering samt med avhjälpande och planerat underhåll på våra produktionsanläggningar. Förutom fjärrvärme i Vimmerby driver vi fyra närvärmenät med tillhörande pannanläggningar i orter runt Vimmerby. Våra produktionsanläggningar använder både biobränsle och biogas. Vår huvudanläggning utgörs av ett modernt biobränsleeldat kraftvärmeverk där vi producerar förutom fjärrvärme även ånga, hetvatten samt el som levereras till våra lokala kunder.

Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår.

 

DIN BAKGRUND
För att passa till tjänsten ser vi att du är utbildad drifttekniker eller har liknande erfarenhet och rätt blick för service och förebyggande underhåll. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet, så som process och/eller driftrelaterade  arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med att både jobba i kontrollrum samt praktiskt ute i våra anläggningar. Kännedom om datoriserade styr- och övervakningssystem liksom kunnande i förbränningsteknik är meriterande. Du  har ett eget driv och ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla den. God social kompetens och samarbetsförmåga är en självklarhet hos oss. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.


VARFÖR VIMMERBY ENERGI & MILJÖ AB
Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet. 


KONTAKTPERSON
Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal, 0703-50 89 09, lena.brantberg@brapersonal.nu


ANSÖKAN
Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2020-11-02
Tjänsten söker du via BraPersonals hemsida jobb.brapersonal.nu


Sök tjänsten här 


I rekryteringen samarbetar Vimmerby Energi & Miljö AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning
sker direkt på Vimmerby Energi & Miljö AB.

 


Projektledare VA

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Har du ett intresse inom VA? Då är detta tjänsten för dig!

 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare mot VA på Vimmerby Miljö och Energi kommer du ingå i ett team på 13 personer varav 2 är VA-ingenjörer. Du kommer arbeta med allt från utveckling av VA-verksamhet till ledningsnät och pumpstationer.

Inledningsvis kommer du att att vara drivande i utvalda projekt för att bli trygg i dina arbetsuppgifter och för att kunna växa in i rollen. Hos Vimmerby Energi och Miljö ges du goda möjligheter att både utvecklas som person och i din yrkesroll. Vi ser på sikt att du vill ta mer ansvar, utvecklas inom företaget och driva större projekt.

Exempel på arbetsuppgifter är:
- Lösa problem i befintliga Va-system
- Utredningar
- Förnyelseplanering
- Kontakt med kunder
- Kommunikation med myndigheter
- Kalkyler och dokumentation
- Projektering av avlopp och vattenledningar

Om företaget
Vimmerby Energi & Miljös vision är att ge kunderna en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter.

Vimmerby Energi & Miljö levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder och tar hand om avloppet och avfallet och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. Mer information hittar på hemsidan www.vemab.se.

 

Din profil

Skallkrav:
- Utbildning i relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort

Meriterande:
- Tidigare arbetserfarenhet ex. CAD, Datormodellering av VA-ledningar och kartsystem

Vi söker dig som är framåt och strukturerad och som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och fokuserad på kundens behov samt är en lagspelare som värdesätter kollegor och teamwork. Som person är du flexibel, hjälpsam och kan även ta egna initiativ.

Vi ser även att du har förmågan att se lösningar istället för problem och du trivs med processarbete där struktur och prioritering är viktigt.
Vi ser gärna lokal förankring eller att du brinner för bygden och strävar efter ett långsiktigt samarbete.

 

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

 

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Vimmerby
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök jobbet här.