Lediga tjänster

Uppdaterad: 2020-05-20 08:48:34

Vimmerby Energi & Miljö AB ägs av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag ca 50 anställda. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet


Sommarjobbare till återvinningscentralen

Vi söker nu en avfallsrådgivare till återvinningscentralen.Tjänsten är ett tidsbegränsat semestervikariat på heltid under perioden 2020-06-22 - 2020-07-17, med eventuell förlängning vid behov. 

 

Ditt nya jobb

Jobbet innebär att du ger service och information till våra kunder, tillika kommuninnvånare, när de kommer till återvinningscentralen och lämnar grovavfall. Du är utåtriktad och möter våra kunder med positiv attityd och ser samtidigt till att ge dem den information som krävs för att avfallet ska hamna på rätt ställe. Du är ordningssam och ser till att anläggningen hålls ren, snygg och välkomnande. Du tvekar inte att ta fram kvasten för att städa eller plocka upp avfall som hamnat fel. 

 

Profil

  • Har fyllt 18 år

Vi söker dig som är intresserad av miljöfrågor samt är engagerad, självgående och serviceinriktad. Du är social, utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du tycker om att ha mycket att göra och kan hantera stressiga situationer på ett bra sätt. 

Anställningens omfattning

  • Anställningsform: Vikariat 2020-06-22 - 2020-07-17

  • Sysselsättningsgrad: 100%

  • Tillträde: 2020-06-22

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2020-06-05
Urval och intervjuer sker löpande.
Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Daniel Johansson
Renhållningschef
0492-76 95 79