Lediga tjänster

Uppdaterad: 2019-12-04 12:25:56

Vimmerby Energi & Miljö AB ägs av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag ca 50 anställda. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet


Distributionselektriker

Tjänsten som Distributionselektriker är placerad på i Vimmerby. Arbetsuppgifterna som distributionselektriker hos Vimmerby Energi & Miljö AB innebär är du kommer att arbeta med allt elarbete inom  0,4 – 40 kV i vårt verksamhetsområde. Du kommer också att hjälpa till vid behov med jobb på fjärrvärmenätet och fibernätet. Din arbetstid förläggs på företagets olika anläggningar. Arbetet på Vimmerby Energi & Miljö AB bedrivs huvudsakligen dagtid men övertid samt beredskapstjänst kommer att ingå. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning/erfarenhet inom eldistributionsområdet. Erfarenhet inom värme, linjearbeten, fiberarbete och gatubelysningsarbete samt kunnande inom EBR är meriterande.

Krav

  • Relevant utbildning inom elområdet
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av kabelförläggning, ställverks- och stationsarbete.
  • C-körkort
  • Behörighet
  • Erfarenhet av fiberinstallation

Anställning

Omfattning:    Heltid
Varaktighet:    Tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
Månadslön:     Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Nätchef Per Svensson på tfn 0492-769319 eller per.svensson@vimmerby.se.

Ansökan

Ditt personliga ansökningsbrev med löneanspråk och CV skickar du till vimmerby.energi@vimmerby.se. Ange ”Distributionselektriker” i ämnesraden. Vi ser gärna att du ansöker direkt då urvalet sker löpande, dock senast den 15 januari 2020.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande