Kundtjänst

Uppdaterad: 2023-11-10 13:50:42

Vi hjälper dig!

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss när du har frågor eller funderingar. Du når oss på 010-356 93 00. Öppettider och flera kontaktvägar hittar du under "Kontakt" längst upp till höger på sidan.

Vill du ha en opartisk rådgivning?

Konsumenternas energimarknadsbyrå är en självständig byrå som informerar om och ger råd samt vägledning i frågor som rör energimarknaden. Rådgivningen är kostnadsfri. Byråns uppgift är också att fånga upp konsumentproblem inom energimarknadsområdet och föra dem vidare till berörda myndigheter och företag.

Allmän information om elföretagen

Läs gärna Din kontakt med elföretagen som är framtagen av vår branchorganisaton.

Ledningsvisning - kabelutsättning

Ska du göra grävarbeten och behöver veta var våra el-, fjärrvärme-, närvärme- eller vatten/avloppsledningar ligger? Beställning görs på www.ledningskollen.se. Antingen ber du din entreprenör göra detta eller så registrerar du dig själv som privatperson. Det är enkelt och på så sätt kommer även den som äger eventuella telefonledningar att få informationen.

Om vi behöver komma ut på plats och markera vad ledningarna går gör vi det helgfria tisdagar och torsdagar, så tänk på att vara ute i god tid.

Tänk på att du blir ersättningsskyldig om du skadar en ledning där vi inte hjälpt till.

Temperaturstatistik

Temperaturerna varierar kraftigt från år till år och därmed förbrukningen av energi till uppvärmning. Här finns temperaturstatistik över eldningssäsongerna de senaste åren. (Uppdaterad senast 2017-02-22)