Vimmerby Energi & Miljö AB

2020-03-19

Information om vår tillgänglighet

Nu bedöms smittspridningen av coronavirus i Sverige som mycket hög och människor med symtom uppmanas att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra.

På Vimmerby Energi & Miljö har vi många sociala kontakter samtidigt som vi hanterar samhällsviktiga verksamheter. Du är alltid välkommen att kontakta oss, men i dagsläget vill vi uppmana dig till att i första hand använda telefon eller e-post och fundera över om du behöver besöka oss. Från och med fredag 20 mars kommer vi stänga för besök till vår kundtjänst. Om du behöver hämta matavfallspåsar har vi ställt dessa utanför vår entré så du kan hämta där. I övriga ärenden hänvisar vi till andra kontaktvägar.

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att begränsa smittspridningen i samhället. Det gör du genom att stanna hemma om du har sjukdomssymtom, som till exempel hosta, andningssvårigheter eller feber, detta gäller även vid lindriga symtom.

På vår återvinningscentral rör det sig många människor. Vi vill uppmana dig att om du är känner dig krasslig, vänta med att besöka återvinningscentralen tills du är frisk igen. Använd gärna handskar när du besöker oss.

 

Mer information

För mer information följ länkarna nedan:

Vimmerby kommuns information om Corona

Folkhälsomyndigheten

Krisinformation