Drifttekniker VA

Uppdaterad: 2022-05-13 14:17:52

Drifttekniker till VA-avdelningen - Vimmerby Energi och Miljö AB

Ditt nya jobb

Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för planering och såväl förebyggande som avhjälpande underhåll för kommunens vattenverk och avloppsreningsverk. I dina arbetsuppgifter ingår driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion. I arbetet får du ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Du erbjuds en omväxlande och spännande tjänst där du ges stora möjligheter att utvecklas. Arbetet som drifttekniker är fritt och mycket varierande. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten och du kommer att ha beredskap när arbetsgivaren bedömer att du har tillräcklig erfarenhet av arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Vi ser att du har relevant teknisk yrkesutbildning, alternativt flerårig yrkeserfarenhet från VA-branschen som vi bedömer motsvarande. B-körkort är ett krav för arbetet då vi har anläggningar runtom i hela kommunen.

En förutsättning för att kunna göra ett bra arbete är att du kan och gillar att meka, gillar teknik samt har god datorvana. Du har stor nyfikenhet för hur saker fungerar och tycker om problemlösning. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, vilket förutsätter driv, initiativrikedom och ansvarstagande. 

Ytterligare erfarenheter som är meriterande är elbehörighet/elkunskap, kunskap inom styr- och reglerteknik samt datoriserad driftövervakning, reparationskunnande och processkunskap inom vatten och avloppsteknik. Det är såklart positivt om du har några års erfarenhet av arbete inom VA-området men viktigast är att du har intresset, viljan och engagemang.

Anställningens omfattning
Anställningsform: tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde: enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 1

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2022-06-05
Urvalsarbete och intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev med löneanspråk.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-, marknadsföring- och annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Emma Jonsson
VA-chef
emma.jonsson@vimmerby.se
0492 –76 93 45