Chef nätservice

Uppdaterad: 2024-04-29 10:29:15

Chef Nätservice - Vimmerby Energi och Miljö AB

Vår vision är att ge våra kunder en bättre vardag och tillgodose dagens behov på ett hållbart sätt med ansvar för framtiden. Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Då ska du självklart söka tjänsten som Chef Nätservice hos oss! Som Chef Nätservice är du spindeln i nätet för planering och samordning av våra medarbetare som varje dag ser till att våra nät fungerar! Tillsammans arbetar ni med att utveckla och säkra driften av våra ledningsnät för el, VA, fiber och värme. Ni arbetar med projekt, underhåll och reparationer.

Du leder 12 medarbetare inom Nätservice som består av rollerna elmontör, rörläggare, rörnätstekniker och fjärrvärmemontör. Arbetet kommer att utgå från kontoret i Vimmerby, men du kommer även att vara en del på plats ute tillsammans med dina medarbetare. En viktig del av ditt uppdrag är att utveckla vår förmåga att fördela och planera vårt arbete på ett klokt sätt. Vi vill också att du utvecklar kompetensen, driver på vårt förbättringsarbete och säkerställer efterlevnad av säkerhets- och arbetsmiljöregler genom utbildning och uppföljning. Detta gör du genom att arbeta utifrån ett utvecklande ledarskap!

I denna rekrytering samarbetar Vimmerby Energi och Miljö med Randstad. Välkommen med din ansökan senast den 23 maj. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jenny Gillard jenny.gillard@randstad.se eller Ida Nilsson ida.nilsson@randstad.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erfarenhet

Medior

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Relevant utbildning och erfarenhet inom företrädesvis el. Annan bakgrund från VA, värme, anläggningsarbete eller annat relevant är också av intresse.
 • Flera års erfarenhet av ledning och arbetsledning med hög arbetsmiljö- och säkerhetsmedvetenhet.
 • Körkort

Meriterande:

 • Viss bakgrund och intresse inom området ekonomi / budget / planering.

Vi ser att du har ett tydligt ledarskap med hög integritet. Du är modig, motiverande och inspirerande. Du är duktig på att kommunicera, både internt och externt, och ser goda samarbeten som ett naturligt inslag i ditt uppdrag. Vidare ser vi att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du drivs av att få leda och utveckla arbetssätt tillsammans med ditt team, och du har alltid fokus på säkerhet och god arbetsmiljö.

Ansvarsområden

 • Strategisk Planering: Tillsammans med Chef Distribution & Service planerar och genomför du aktiviteter för att säkerställa att våra mål nås.
 • Effektivt Ledarskap: Med din proaktiva och engagerade ledarstil leder du ditt team för att säkerställa effektivitet och säkerhet varje dag.
 • Resursplanering: Du är ansvarig för att planera arbetsinsatser för våra medarbetare, baserat på behov och prioriteringar.
 • Medarbetarutveckling: Genom kontinuerlig uppföljning och ett utvecklande ledarskap stöttar du dina medarbetare för att säkerställa deras kompetens och utveckling.
 • Säkerhet och Kvalitet: Du jobbar med tydliga förväntningar och regelbunden uppföljning för att säkerställa efterlevnad av säkerhets- och kvalitetskrav i vårt arbete.
 • Extern Kommunikation: Som vår representant för Nätservice fungerar du som kontaktperson för externa partners såsom entreprenörer och kommunala kontaktpersoner.
 • Arbetsmiljö: Du ansvarar för arbetsmiljön inom verksamheten och med att upprätthålla vårt säkerhetsskyddsarbete.
 • Beroende på bakgrund så kommer du även ges andra uppdrag inom verksamheten där behov finns. Ledarskapet / chefsrollen är prioriterad, men vi behöver din hjälp även på andra områden.

Utbildning

Kandidatexamen eller motsvarande

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Jenny Gillard
Rekryteringskonsult
jenny.gillard@randstad.se

Ida Nilsson
Rekryteringskonsult
ida.nilsson@randstad.se