Lediga tjänster

Uppdaterad: 2018-10-12 10:29:32

Vimmerby Energi & Miljö AB ägs av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag  ca 50 anställda. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet

Elmontör

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Elmontör är placerad i Vimmerby. Arbetsuppgifterna som elmontör hos Vimmerby Energi & Miljö AB innebär är du kommer att arbeta med elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationsarbeten inom spänningsområdet 0,4 – 40 kV i vårt verksamhetsområde. Du kommer också att hjälpa till vid behov med jobb på fjärrvärmenätet och fibernätet. Din arbetstid förläggs på företagets olika anläggningar. Arbetet på Vimmerby Energi & Miljö AB bedrivs huvudsakligen dagtid men övertid samt beredskapstjänst kommer att ingå.

Din bakgrund

Vi söker en person som har erfarenhet av service-, underhålls-, installations- och entreprenadarbeten inom eldistribution och elinstallation. Du har el- alternativt elkraftsteknisk utbildning, eller likvärdig dokumenterad arbetslivserfarenhet inom elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationer. Erfarenhet inom linjearbeten, fiberarbete och gatubelysningsarbete samt kunnande inom EBR är meriterande.

Kvalifikationer:

Krav
  • B-körkort
  • Relevant utbildning inom elområdet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av kabelförläggning, ställverks- och stationsarbete
  • C-körkort
  • Allmän behörighet
  • Erfarenhet av fiberinstallation

Anställningsvillkor

Anställningsformen är tillsvidareanställning. Heltid med månadslön. 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ditt personliga ansökningsbrev med löneanspråk och CV skickar du till vimmerby.energi@vimmerby.se. Ange ”Elmontör” i ämnesraden. Vi ser gärna att du ansöker direkt då urvalet sker löpande, dock senast den 4 november 2018.

Frågor kring tjänsten kan ställas till:

Per Svensson, Nätchef
0492 – 76 93 19
per.svensson@vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
 

Rörläggare

Arbetsuppgifter

Som rörläggare/vvs-montör ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för underhåll av vatten- och avloppsledningar. Dina arbetsuppgifter består av att utföra schakt-, rörläggnings- samt markarbeten på VA-ledningar inom VEMABs verksamhetsområden. Arbetet drivs i form av projekt eller uppdrag av varierande storlek. Underhåll och byten av vattenmätare ingår också i arbetet vilket innebär kundkontakter med bla. tidsbokning för byten. Vi är noga med att arbetet sker med hög säkerhet och kvalitet. Vi har fast arbetstid klockan 7.00 till 16.00. Beredskap kan komma att ingå framöver, även med andra uppdrag som gränsar till ditt yrkesområde tex snöröjning.

Kvalifikationer:

  • B-körkort (det är meriterande om du har C och BE-körkort).
  • Utbildning som rörläggare/anläggningsarbetare inom bygg- och anläggningsteknik, diplomerad rörläggare eller på annat sätt har skaffat dig likvärdiga kunskaper.
  • God samarbetsförmåga och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett bra sätt.
Det är också positivt om du har några års erfarenhet inom yrkesområdet men viktigast är att du har en vilja och ett engagemang att arbeta som rörläggare. En bra servicekänsla är önskvärt eftersom du har kundkontakt i jobbet. Erfarenhet av svetsning i plast är ett stort plus i kanten. 

Anställningsvillkor

Anställningsformen är tillsvidareanställning. Heltid med månadslön. 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.
Löpande urval tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-04.
Ansökan märkt "Rörläggare" skickas via e-post till: vimmerby.energi@vimmerby.se

Frågor kring tjänsten kan ställas till:
Emma Jonsson, VA-chef
0492 – 76 93 45
emma.jonsson@vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.