Lediga tjänster

Uppdaterad: 2019-06-03 13:52:32

Vimmerby Energi & Miljö AB ägs av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag ca 50 anställda. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet

VA-ingenjör

Dina arbetsuppgifter

Utreda, planera och driva VA-projekt inom kommunens VA-ledningsnät. Vara sakkunnig och/eller kontakt för dimensioneringsfrågor, projektering och tekniska lösningar för ledningsnätet. Arbeta med VA-tekniska frågeställningar som allmänna VA-utredningar, projekt och åtgärder avseende spill-, dag- och vattenledningsnätet. 

Tillsammans med planeringsgruppen planera och genomföra ledningsförnyelse, VA-utbyggnadsprojekt i omvandlingsområden och kommunala exploateringar. 

Till förvaltningar och externa ledningsägare ta fram underlag för samråd, mark- och ledningsarbeten. Bistå med utredningar och underlag i kundrelaterade ärenden avseende vattentjänster. Upprätta och revidera vattenskyddsområden. Revidera verksamhetsområden. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din bakgrund

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom vatten- och miljöteknik, VA-teknik eller motsvarande kunskap. Du har några års praktisk erfarenhet från arbete som VA-Ingenjör och vana att bedriva utredningsarbete samt att driva projekt. Tidigare erfarenhet av projektledning är meriterande. Körkort B är ett krav.

Anställning

Omfattning:    Heltid
Varaktighet:    Tillsvidare. 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde:          Omgående enligt överenskommelse
Månadslön:     Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VA-chef Emma Jonsson på tfn 0492-76 93 45 eller emma.jonsson@vimmerby.se.

Välkommen med din ansökan!

Ditt personliga ansökningsbrev med löneanspråk och CV skickar du till vimmerby.energi@vimmerby.se. Ange ”VA-ingenjör” i ämnesraden. Urvalet sker löpande. 

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.