Lediga tjänster

Uppdaterad: 2017-03-24 11:45:18

Vimmerby Energi & Miljö AB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Vi tar hand om avloppet och avfallet och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten.

 

VA-tekniker

Arbetsuppgifter
Som VA-tekniker kommer du att ingå i ett arbetslag som ansvarar för drift, tillsyn, reparations- och underhållsarbete på vatten- och reningsverk i Vimmerby kommun. I arbetet förekommer beredskapstjänst.

Kvalifikationer
Du som söker måste ha en teknisk bakgrund antingen vid utbildning eller genom yrkeserfarenhet. Det är en stor merit, om du har praktisk erfarenhet inom VA-verksamhet.
Du måste ha kunskap inom ett eller flera av följande områden: processteknik, maskinunderhåll, elteknik, styr och reglerteknik samt datoriserad driftövervakning
Det är också bra om du hanterar Officepaketet.
Som person är du ansvarsmedveten och initiativrik och du kan arbeta självständigt likväl som i grupp.
Körkort B är ett krav.

Anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Månadslön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten kontaktar du VA-chef Kim Tietze på tel 0492-76 93 61.

Välkommen med din ansökan
Ditt personliga ansökningsbrev och CV skickar du till vimmerby.energi@vimmerby.se. Ange ”VA-tekniker” i ämnesraden. Vi ser gärna att du ansöker direkt då urvalet sker löpande, dock senast den 13 april 2017.
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.