Lediga tjänster

Uppdaterad: 2019-08-23 11:49:15

Vimmerby Energi & Miljö AB ägs av Vimmerby Kommun. VEMAB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Dessutom tar VEMAB hand om avlopp och avfall och levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag ca 50 anställda. VEMAB är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet

Drifttekniker - Värme

Som drifttekniker arbetar du med processtyrning och driftoptimering samt med avhjälpande och planerat underhåll på våra produktionsanläggningar. Förutom fjärrvärme i Vimmerby driver vi fyra närvärmenät med tillhörande pannanläggningar i orter runt Vimmerby. Våra produktionsanläggningar använder både biobränsle och biogas. Vår huvudanläggning utgörs av ett modernt biobränsleeldat kraftvärmeverk där vi producerar förutom fjärrvärme även ånga, hetvatten samt el som levereras till våra lokala kunder.
Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår. 

Din bakgrund

För att passa till tjänsten ser vi att du är utbildad drifttekniker eller har liknande erfarenhet och rätt blick för service och förebyggande underhåll. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet, så som process och/eller driftrelaterade arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med att både jobba i kontrollrum samt praktiskt ute i våra anläggningar. Kännedom om datoriserade styr- och övervakningssystem liksom kunnande i förbränningsteknik är meriterande. Du har ett eget driv och ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla den. God social kompetens och samarbetsförmåga är en självklarhet hos oss. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav. 

Varför Vimmerby Energi & Miljö AB?

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en enklare vardag och tillgodose dagens behov utan att äventyra morgondagens möjligheter. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet.

Kontaktperson

Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal, 0703-50 89 09, lena.brantberg@brapersonal.nu

Ansökan

Märk ansökan ”Drifttekniker Vimmerby”
Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2019-09-23.
Välkommen med din ansökan till drifttekniker-vimmerby@brapersonal.nu

I rekryteringen samarbetar Vimmerby Energi & Miljö AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Vimmerby Energi & Miljö AB.